Takket av trofaste ansatte i Telenor

I år har TV-aksjonen takket av to trofaste ansatte i Telenor. Trond Morten Blystad og Rune-Andre Løland fikk overrakt hvert sitt diplom som et symbol på godt samarbeid over mange år.

Telenor er en av TV-aksjonens hovedsamarbeidspartnere. De står for linjer til call-senteret, telefonnummer under sendingen og ikke minst givertelefonen. I tillegg er det mange av Telenors egne ansatte som går med bøsse på aksjonsdagen.

- Telenor og dere har betydd ekstremt mye for TV-aksjonen i mange år. Dere gjør det mulig for oss å snakke med våre viktigste ressurser, bøssebærerne. Uten Telenor og dere hadde vi heller ikke kunnet ta imot nordmenns gaver via givertelefonen, som i fjor utgjorde hele 6,4 millioner kroner. Tusen takk for flott innsats og engasjement, sa leder i TV-aksjonen, Vibecke Østby, under overrekkelsen.

I år skal bøssebærere samle inn til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. Telenor har sørget for at TV-aksjonen er i trygge hender videre hos prosjektleder Per-Arne Hoff og Anniken Hegna.

Telenorbilde

På bildet fra venstre: Per-Arne Hoff (Telenor), Christina Johnsen TV-aksjonen, Rune-Andre Løland (Telenor), Trond Morten Blystad (Telenor), Vibecke Østby (TV-aksjonen), Gunnar Stabell (TV-aksjonen) og Anniken Hegna (Telenor).