Mat med mening

Mat med mening

For tredje året på rad inviterer vi alle restauranter og serveringssteder til å bli med på "Mat med mening".

Registrer deg her


Vi inviterer alle restauranter og serveringssteder til å bli med på "Mat med mening", én eller flere dager i uke 42, altså i TV-aksjonsuka. "Inngangsbilletten" for å være med er å donere en sum til årets TV-aksjon fra dagens omsetning. Dette kan være hele omsetningen, overskuddet fra dagens omsetning, eller en sum per gjest - alt ettersom hvor mye restauranten har muligheten til å gi til en god sak. 

Det skal være enkelt å delta og en verktøykasse med materiell kan lastes ned her.


- Samuel Stenvall og Jesper Ekbom, C`est la Bab og Bun`s Burgerbar /initiativtakere til Restaurantaksjonen 
Vi er veldig glade for at vi og resten av restaurantbransjen kan bidra til en viktig sak på en enkel måte. 

Alle restauranter og serveringsteder kan delta - og det er enkelt!

I fjor var 150 restauranter med på Mat med mening, og tilsammen samlet restaurantene inn over 550 000 kroner. 

 

 

Slik deltar du på 1-2-3

  1. Gå inn på www.spleis.no/matmedmening og fyll ut skjemaet
  2. Klikk på "Registrer restaurant"
  3. Last ned materiell her 

Du er nå klar for å være med på den store dugnaden! 

I Olivia er det stort engasjement for restaurantaksjonen Mat med mening. I 2018 var alle restaurantene våre med og sammen donerte vi all omsetning på varm drikke gjennom «Årets viktigste kaffekopp» til TV-aksjonen. Vi gleder oss til å delta igjen i år!

- Kristin Arnkværn, HR/recruitment and training i Olivia

Vi er opptatt av engasjement og vi er en aktiv bidragsyter for lokale og nasjonale organisasjoner og foreninger.

Det å støtte en så dyktig organisasjon med så stor mening som TV-aksjonen er en selvfølge for oss.

Dette gjør vi med hjertet og vi gjør det for å kunne berøre andres liv på en måte som beriker oss alle.

- Kajsa Nylander, daglig leder i Kajsas