Skoleelever solgte vafler for TV-aksjonen

Elevene ved Sandesundsveien skole stekte og solgte vafler til inntekt for TV-aksjonen tirsdag.

Rektor Knut Raknerud Olsen forteller at alle ved Sandesundsveien skole ønsker å skape synlighet rundt årets sak og aksjon. Takket være godt samarbeid med foreldreutvalget ved skolen, fikk alle elevene med seg 10 kroner hjemmefra for å kjøpe seg en vaffel på skolen i dag.

Elevene, som er med i elevrådet, sto for både steking og salg av vafler. Miljøarbeider Ann-Kristin Paulsen forteller at elevene har stått på for å steke nok vafler til både elever og lærere ved skolen.

– Det er herlig å se at barna er villige til å stå på for å hjelpe barn i en mindre heldig situasjon enn de er i selv, sier Paulsen. Paulsen var selv med å steke vafler og kunne konstatere at arbeidsgleden var stor både på kjøkkenet og bak salgsdisken. Det ble stekt opp hele 800 vafler i løpet av dagen – mesteparten har elever og lærere spist opp.

Fornøyde vaffelselgere: Fra v: Linnea Engh,Johanne Aarø Bøhaugen, Valdemar Haraldsen, rektor Knut Raknerud Olsen, Zina Kaisar, Emil Syversen Rekvin og miljøarbeider Ann-Kristin Paulsen. Foto: Patrick Walther Larsen/Sarpsborg Arbeiderblad

Fylkesaksjonsleder i Østfold, Renate Holm, var også på plass på Sandesundsveien skole tirsdag formiddag. Hun roste både lærere og elever for engasjementet: – Det er viktig for oss å få fokus på innsamlingsaksjonen, ikke minst for å rekruttere flere bøssebærere. Vi trenger 500 mennesker for å dekke alle rodene. Jeg oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg som bøssebærere, sa hun til Sarpsborg Arbeiderblad.

Les mer her.